Ο Μουρίνιο ξαναχτύπησε : “Η Τσέλσι δεν έχει επιθετικούς !”

Άστραψε και βρόντηξε ο Ζοζέ Μουρίνιο !

"Ντροπή για την επαγγελματική του ιδιότητα", χαρακτήρισε τη διαστρέβλωση των λεγομένων του από δημοσιογράφο ο Πορτογάλος προπονητής.

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια ακόμη παρεξήγηση. Ο Special One έκανε, για μια ακόμη φορά, πλάκα με τη δουλειά του !

"Έχω ομάδα, αλλά δεν έχω επιθετικούς", σχολίασε παιχνιδιάρικα ο Μουρίνιο και ένας ρεπόρτερ της Τσέλσι φαίνεται ότι το πήρε στα σοβαρά και εξήγε το συμπέρασμα ότι ο Πορτογάλος τεχνικός τα βάζει με τους ίδιους τους επιθετικούς του !

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δικαιολογήθηκε, λέγοντας ότι το είπε χαριτολογώντας και προσπαθεί να το αποδείξει με το γεγονός ότι το αμέσως επόμενο σχόλιό του αφορούσε σκωπτικά στην ηλικία του Σάμουελ Ετό.

"Έχω τον Ετό, αλλά είναι 32, ίσως είναι και 35", δήλωσε ο Μουρίνιο, θέλοντας να πει ότι έχει μείνει έκπληκτος με τη φυσική κατάσταση και τις αντοχές και επιδόσεις του Καμερουνέζου, παρότι δεν είναι... πρώτο νιάτο!

Όπως και να 'χει, πάντως, ο Μουρίνιο πρόσθεσε ότι το σχόλιό του ήταν μέσα σε μια προσωπική συζήτηση και δεν έπρεπε να ερμηνευτεί ως επίθεση.

Μεταξύ μας, αυτή η εκδοχή μοιάζει πειστικότερη από το ενδεχόμενο ο Πορτογάλος να έκανε πλάκα, καθώς, πρώτον, είναι γνωστό ότι βολιδοσκοπεί το Ρανταμέλ Φαλκάο της Μονακό, δεύτερον, δεν είναι ικανοποιημένος από το Φερνάντο Τόρες, τρίτον, κάνει συνέχεια rotation στην επίθεση των μπλε και τέταρτον, είχε αναφερθεί ξανά στο θέμα της αναποτελεσματικότητας της επίθεσης της Τσέλσι, μεταξύ αστείου και σοβαρού, την περίοδο των Χριστουγέννων.