Σχέδιο εξόντωσης του Άρη από μέσα καταγγέλλει ο Λ. Σκόρδας

Κάποιοι εκ των έσω στον Άρη προσπαθούν να επαναλάβουν την ιστορία της ΑΕΚ, υποβιβάζοντας την ομάδα στη Γ’ Εθνική, όπως τόνισε ο Λάμπρος Σκόρδας στο ραδιόφωνο του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

"Αυτό το παραμυθάκι που έγινε με την ΑΕΚ και όλοι ήταν ευχαριστημένοι, δεν μπορεί να περάσει και στον Άρη. Αυτό το παραμύθι έχει δράκο και εγώ τον φοβάμαι τον δράκο», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ και πρόσθεσε: "Ο Άρης έχει 100 χρόνια ιστορίας και όσα έχει πετύχει τον κάνουν σεβαστό σε όλη την Ελλάδα. Δεν θα τους κάνω το χατίρι και θα προσπαθήσω να κρατήσω την ομάδα στην πρώτη κατηγορία".

Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζεται μομφή κατά της ανάληψης της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης από την Κοινωνία Μελών Άρη και τον σύνδεσμο φιλάθλων Super 3, αλλά, όπως τόνισε, "δε θα του κάνει το χατήρι".

Για τα όσα έγιναν στα Χανιά, ο Λάμπρος Σκόρδας δήλωσε: "Στα Χανιά υπήρχε μία πρωτοφανής αλλοίωση αποτελέσματος. Εσείς βλέπετε κάτι διαφορετικό; Ήταν ένα παιχνίδι που κρινόταν πιθανώς να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Ο Άρης προσπαθεί να παραμείνει στην κατηγορία. Η ομάδα ήταν καλύτερη και, λόγω κάποιων αποφάσεων, πήγαν να μας καταδικάσουν".

Για τη φάση του γκολ που μέτρησε εις βάρος των κιτρίνων: "Ο βοηθός ήταν έξι μέτρα από τη γραμμή και πρέπει να έχει μάτια... σαύρας για να καταλάβει τι έγινε εκεί. Μετά δήλωσε ότι ξεγελάστηκε και παραδέχεται ότι έκανε λάθος. Δεν είναι ένα οφσάιντ, αφού μιλάμε για ένα γκολ που δεν έχει περάσει η μπάλα τη γραμμή και φεύγει για τη σέντρα. Έπρεπε να σκεφτεί αν ήταν γκολ. Δεν μιλάμε για ένα λάθος. Όταν αυτή η ιστορία ξεπερνάει τα όρια, ο Άρης δεν είναι σύλλογος του επιπέδου “πέστε κάτω”.

Σε ένα παιχνίδι Άγιαξ-Τβέντε μπήκε ένας οπαδός χτύπησε τον τερματοφύλακα και ο διαιτητής απέβαλε τον παίκτη και η ομάδα του σηκώθηκε και έφυγε, και το ματς επαναλήφτηκε. Θα έπρεπε να σκεφτεί το ελληνικό ποδόσφαιρο αν θέλει να κερδίσει από αυτό.

Έχει δώσει πέντε διαφορετικά φάουλ που δεν είναι κανένα. Ο κ. Μάνταλος έχει κάνει τεράστια λάθη, επέτρεψε να μπαίνουν αστυνομικοί και να χτυπούν τους παίκτες. Απαγορεύεται να χτυπάει ένας διαιτητής παίκτες, όπως ο Μπακασέτας και τον γυμναστή της ομάδας μας.

Αυτά είναι αστεία πράγματα. Δεν μπορεί να ορμάει ο διαιτητής. Το “πάμε να φύγουμε κύριοι”, κολλάει στο γεγονός ότι δεν μπορεί να χτυπάει ο διαιτητής τους παίκτες, να επιτρέπει στα ΜΑΤ να μπουν στο γήπεδο που είναι χώρος εργασίας για τους παίκτες.

Μιλάμε για πρωτοφανή συμπεριφορά των διαιτητών, με τον Μάνταλο να μην αποβάλει όσους πρέπει να αποβάλει. Γύρισε μετά από 15 λεπτά από τα αποδυτήρια και απέβαλε τους ποδοσφαιριστές που είχαν τη μικρότερη συμμετοχή στα περιστατικά.

Αν του το είπε ο βοηθός έπρεπε να γράψει ότι ο βοηθός του είπε: “της … μάνας του κτλ…”. Είναι υποχρεωμένος να τα γράψει στο φύλλο αγώνα, αφού έτσι λέει ο κανονισμός. Έπρεπε να αναφέρει και τα ονόματα των παικτών και το τι του είπε ο καθένας ξεχωριστά.

Έχετε δει σε άλλη χώρα ομάδα, όπως είναι στην Ελλάδα ο Άρης, να έχει άσχημη διαιτησία σε κάθε αγωνιστική. Η προσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση να στρώσει η ομάδα και να τα καταφέρει αντιμετωπίζεται με άλλους τρόπους. Όταν κάποιος παίρνει μία τέτοια απόφαση και καταδικάζει μία ομάδα, ή παρατάει το σημαιάκι του ή τα παίρνει από κάπου".