Θύμωσε με το διαιτητή και του πέταξε ένα κουτάβι!

Συχνά οι διαιτητικές αποφάσεις εξοργίζουν τους οπαδούς των ομάδων και όσο μικρότερη είναι η κατηγορία, τόσο πιο έντονη και άμεση η επαφή του οπαδού με το γήπεδο, άρα και με τον ρέφερι και τα πάθη δε θέλουν και πολύ να οξυνθούν.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει ή καταγράψει περιστατικά όπου οπαδοί, λάβροι από τις αποφάσεις του "άρχοντα με τα μάτια" του εκσφενδονίζουν αντικείμενα...

Στο μαγικό κόσμο του ισπανικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, όμως, οι εμπνεύσεις στις επιθέσεις κατά διαιτητών αγγίζουν τα όρια του σουρεαλισμού.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα Κομάρκα ντελ Μάρμολ – Λα Κανιάδα, κοντά στην πόλη Αλμερία της νότιας Ισπανίας και καθώς ο διαιτητής είχε κατευθυνθεί προς τον από τους δύο πάγκους για συστάσεις, ένας εξαγριωμένος οπαδός βούτηξε ένα κουτάβι από την αγκαλιά ενός άλλου και το πέταξε από ύψος περίπου τριών μέτρων προς τον διαιτητή για να διαμαρτυρηθεί για τα σφυρίγματά του.

Ο εμβρόντητος διαιτητής είδε το σκυλί να έρχεται προς το μέρος του και έφυγε με αποτέλεσμα το σκυλί να πέσει στο έδαφος. Ευτυχώς όμως δεν έπαθε τίποτα παρά μόνο μερικές γρατζουνίες.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου, που ήταν στο γήπεδο με τη γυναίκα του, μόλις κατάλαβε τι έγινε, άρχισε να ρίχνει μπουνιές και κλωτσιές στον οπαδό που του πέταξε το σκυλί.

Χρειάστηκε τελικά η επέμβαση της Αστυνομίας για να τους χωρίσει και φυσικά να συλλάβει τον οργισμένο οπαδό που πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες για κακοποίηση ζώου αλλά και για για παραβίαση του νόμου κατά της βίας στον αθλητισμό.

Δείτε το... σουρεάλ βίντεο: