Άρης – Βέροια: Βουλιάζουν πιασμένοι χέρι – χέρι

Άρης και Βέροια «κόλλησαν» στο 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με την ισοπαλία να μην ευνοεί καμία απ' τις δύο ομάδες στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Οι «κίτρινοι» έμειναν ουραγοί με 18 βαθμούς, ενώ η «βασίλισσα του Βορρά» πήγε στους 20 και τη 17η θέση.

Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για το γκολ που θα τους χάριζε όπως αποδείχθηκε τη νίκη, ο καθένας στο διάστημα που ήταν καλύτερος. Η ομάδα της Ημαθίας είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος, ο Άρης στο δεύτερο μισό του δεύτερου ημιχρόνου.

Ο Άρης απείλησε για πρώτη φορά την εστία των φιλοξενούμενων στο 64', όταν ο Τάτος με σουτ στην κίνηση απ' την περιοχή έστειλε την μπάλα μόλις άουτ, ενώ στο 72' ο Μπουγαΐδης είδε τον Καντιμοίρη να αποκρούει με δυσκολία το σουτ που επιχείρησε. Κάπου εκεί τελείωσαν και οι ευκαιρίες. Οι Θεσσαλονικείς δεν μπόρεσαν να ξαναφτάσουν με αξιώσεις απέναντι στον τερματοφύλακα της Βέροιας, οι παίκτες της οποίας απ' την πλευρά τους έπαιξαν στο φινάλε για να κρατήσουν τον βαθμό και δεν δυσκολεύτηκαν να τα καταφέρουν.

Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Γιαννίτσης, Αγκάνθο, Τάτος, Τσουμάνης, Μπακασέτας, Καμινιώτης (71' Οικονομόπουλος), Βαγγέλη, Μανιάς, Μπουγαΐδης, Τσιάρας (84' Κουσίδης)

Βέροια (Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης (84' Σιόντης), Σισοκό, Βέρτζος, Βεργώνης, Όστοϊτς, Παυλίδης (78' Τραπ),  Καλτσάς, Μπεν, Μπαργκάν, Αμαραντίδης

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»
Διοργάνωση: Σούπερ Λιγκ
Αγωνιστική: 25η
Κίτρινες: 65' Τσιάρας, 68' Αγκάνθο - 58' Όστοϊτς, 90' Σιόντης
Διαιτητής: Μήτσιος
Βοηθοί: Τάτσης, Δημητριάδης
4ος: Κάκος

πηγή: novasports.gr