Φίλαθλοι στη Χιλή ξυλοφόρτωσαν αστυνομικούς μέσα στο γήπεδο!

Με πρωτοφανή αγριότητα επιτέθηκαν σκληροπυρηνικοί οπαδοί της Σαντιάγο Γουόντερερς στις αστυνομικές δυνάμεις που επέβλεπαν το διαχωρισμό των κερκίδων στον εντός έδρας αγώνα με την Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε στην πόλη Κουιλότα της Χιλής.

Ο αγώνας διεξήχθη για την έκτη αγωνιστική της κορυφαίας ποδοσφαιρικής κατηγορίας της χώρας και βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με σκορ 2-1.

Το κλίμα ήταν τεταμένο ήδη πριν από την έναρξη του αγώνα και μόλις η γηπεδούχος ομάδα πήρε το προβάδισμα η κατάσταση εκτραχύνθηκε περισσότερο.

Σε μια προσπάθεια των αστυνομικών δυνάμεων να επιβάλουν την τάξη στην κερκίδα των φανατικών οπαδών των Γουόντερερς, εκείνοι τους πήραν στο κατόπι.

Οι αστυνομικοί υπαναχώρησαν, κρατώντας ως προστασία τις ασπίδες τους, ενώ κάποιοοι βρήκαν ρόπαλα και άλλα αντικείμενα και συνέχισαν να χτυπούν τους αστυνομικούς επάνω από τις ασπίδες τους.

Στην άτακτη υποχώρησή τους, οι αστυνομικοί έφυγαν άρον-άρον από την κερκίδα των φανατικών και οι οπαδοί τους ακολούθησαν στη διπλανή, από την οποία, φεύγοντας, ξεκόλλησαν τα κιγκλιδώματα, πολλά από τα οποία βρέθηκαν στα χέρια των φιλάθλων που βρίσκονταν σε έξαλλη κατάσταση!