Ο πιο απίστευτος πανηγυρισμός που έστειλε το σκόρερ στ’ αποδυτήρια

Ένα τρελό, τρελό βιντεάκι. Ένα ματς ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην Ιταλία, μεταξύ Ποντιτσέλι και Ριόλο Τέρμε.

Μια εκτέλεση φάουλ. Ένα λάθος του τερματοφύλακα. Ένα γκαφατζίδικο και τυχερό γκολ. Και μια αναπάντεχη συνέχεια. Από όλες τις απόψεις.

Ο παίκτης των φιλοξενούμενων εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του πορτιέρο της Ποντιτσέλι και πέτυχε το τέρμα σε κενή εστία.

Αμέσως οι συμπαίκτες του έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν για να πανηγυρίσουν μαζί το γκολ που πέτυχε, όπως άλλωστε γίνεται κάθε φορά.

Όχι όμως εκείνη τη στιγμή. Απ' ό,τι φάνηκε -και μπορείτε να δείτε και στο βίντεο- ο σκόρερ είχε άλλα στο μυαλό του....

Αφού, λοιπόν, τους απέφυγε όλους, έφτασε μέχρι τον πάγκο. Κι εκεί έκανε το αδιανόητο. Έσπασε το δεξί πλαστικό διαχωριστικό και μπήκε μέσα στον πάγκο από τα πλάγια, ξαπλώνοντας φαρδύς-πλατύς πάνω στα καθίσματα των αναπληρωματικών και του τεχνικού επιτελείου, που άναυδοι τον παρακολούθησαν να κάνει την... τρέλα του, ενώ εκείνοι είχαν σηκωθεί να τον αγκαλιάσουν! Πάλι καλά δηλαδή που ο πάγκος δεν ήταν γυάλινος ή μεταλλικός...

Οι συμπαίκτες του εντός αγωνιστικού χώρου χαμογέλασαν και τον κοιτούσαν με το ανδρικό παιχνιδιάρικο βλέμμα τύπου "τι έκανες τώρα ρε τυπάρα;"...

Ο διαιτητής δεν εκτίμησε την ενέργειά του. Μόλις εκείνος πλησίασε προς τη σέντρα, όπου οι γηπεδούχοι της Ποντιτσέλι είχαν ήδη στήσει τη μπάλα για να συνεχιστεί ο αγώνας, του έδειξε την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Μάταια διαμαρτυρόταν εκείνος και οι συμπαίκτες του. Είχε μόλις αποβληθεί για πανηγυρισμό προσβλητικό του αθλήματος, όπως, κατά ένα άλλο παράδειγμα, είναι εκείνος όπου ο σκόρερ ενός τέρματος βγάζει τη μπλούζα του.

Κρίμα κι άδικο, τόσο για την αυθόρμητη και κάπως "τρελή" ενέργεια του σκόρερ, αλλά και για τον κίνδυνο που δεν υπολόγισε. Η ζημιά που έκανε όμως με το κεφάλι του (!) μέτρησε περισσότερο στο μυαλό του διαιτητή, ο οποίος, πάντως, με το γράμμα του νόμου, έκανε το σωστό, παρά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

Δείτε το απίστευτο βίντεο: