Η ΑΕΚ φλερτάρει με τον Ροντρίγκο Μπρίτο

Σε εξέλιξη βρίσκεται το φλερτ της ΑΕΚ με τον Βραζιλιάνο, Ροντρίγκο Γκάλο Μπρίτο.

Στόχος των κιτρινόμαυρων είναι να ενισχυθούν όσο το δυνατόν περισσότερο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αρέσει στην τεχνική ηγεσία της Ένωσης, η οποία είναι θετική στο ενδεχόμενο απόκτησής του. Ο Γκάλο αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα του Αγρινίου και η Ένωση θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση της Μπράγκα, για να αποκτήσει τα δικαιώματά του. Οι Πορτογάλοι αξιώνουν 500 χιλιάδες ευρώ, για να παραχωρήσουν τον παίκτη.

Ο Γκάλο αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας του Μάκη Χάβου και ήδη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ελληνικών ομάδων, με τις εφετινές του εμφανίσεις. Ανάμεσά τους φέρονται να βρίσκονται σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα, η Ένωση θα πρέπει να πείσει τον Βραζιλιάνο να αγωνιστεί και στη Football League, κάτι που μοιάζει δύσκολο, καθώς ο παίκτης φέρεται να έχει αρκετές επιλογές για το μέλλον του.

Η Ένωση εξετάζει και άλλες περιπτώσεις για το δεξί άκρο της άμυνας, με τις επαφές να έχουν προχωρήσει αρκετά με τον Αμίρη Κούρντι. Παράλληλα, εξετάζεται και το ενδεχόμενο επιστροφής του Γιάννη Κοντοέ, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις προσεχείς εβδομάδες.

πηγή: novasports.gr