Ο Χαριστέας μετακομίζει Αυστραλία

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Άγγελου Χαριστέα στη Σίδνεϊ Ολίμπικ. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα έχει οψιόν παραμονής του στην ομάδα της Αυστραλίας, προκειμένου να ασχοληθεί με τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Ο μάνατζερ του Χαριστέα, Γιώργος Μπλιόκας τόνισε στον Τύπο της ομογένειας, πως απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Ο Χαριστέας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άρη, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός στον Αθηναϊκό. Το 2002 αποχώρησε από τη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό της Βέρντερ Βρέμης, ενώ κατά τη διάρκεια της καριέρας του, φόρεσε και τις φανέλες των Άγιαξ, Φέγενορντ, Νυρεμβέργης, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Σάλκε, Αρλ, Παναιτωλικού και Αλ Νασρ.

Ο εκπρόσωπος του 34χρονου επιθετικού, τόνισε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Νέος Κόσμος»: «Έχουμε συμφωνήσει για τους όρους της συνεργασίας μας και είναι χαρούμενος (ο Χαριστέας) που θα έρθει εδώ. Είμαστε στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και περιμένουμε να επιστραφεί στα χέρια μας το συμβόλαιο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, προτού προβούμε σε επίσημες ανακοινώσεις».

Από την πλευρά της, η ομάδα της Αυστραλίας, επιβεβαίωσε πως υπάρχει η προοπτική παραμονής του Χαριστέας στον σύλλογο και μετά το τέλος της καριέρας του, προκειμένου να γίνει προπονητής στα τμήματα υποδομής.

πηγή: novasports.gr