Επιστρέφει στο τριφύλλι ο Σεϊταρίδης;

Το ενδεχόμενο επιστροφής του Γιούρκα Σεϊταρίδη στο ρόστερ του Παναθηναϊκού φέρονται να εξετάζουν οι ιθύνοντες της ομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 33χρονος παίκτης, ο οποίος παραμένει ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι, εξακολουθεί να αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ οι «πράσινοι» φέρονται να εξετάζουν την περίπτωσή του, καθώς ψάχνουν έναν παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας, παρά την παρουσία των Μαρινάκη και Σπυρόπουλου.

Ο Σεϊταρίδης μπορεί να αποκτηθεί έως τις 10 Φεβρουαρίου, γιατί λογίζεται σαν ελεύθερος παίκτης. Οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε διακανονισμό με τον Έλληνα παίκτη, για την αποπληρωμή των 650 χιλιάδων που του οφείλουν. Το συγκεκριμένο σενάριο, δε φαίνεται να προχωρά για τους «πράσινους», από τη στιγμή που υπάρχουν ήδη δυο λύσεις στο ρόστερ της ομάδας για το δεξί άκρο της άμυνας.

Επίσης, ο Σεϊταρίδης είναι δυσαρεστημένος με τον Νίκο Νταμπίζα, σχετικά με την αποχώρησή του από τους «πράσινους» το περασμένο καλοκαίρι, καθώς τον θεωρεί υπεύθυνο για αυτή την εξέλιξη. Ο πρώην παίκτη του «τριφυλλιού» συνεχίζει να αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

πηγή: novasports.gr