ΠΑΣ Γιάννινα: Ανατροπή σκηνικού και απομάκρυνση Τσιώλη

Στροφή 180 μοιρών πραγματοποίησε ο Γιώργος Χριστοβασίλης στην υπόθεση του προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ενώ το κλίμα για τον Σάκη Τσιώλη ήταν βαρύ, οι δύο άνδρες, σε μια πρώτη ανατροπή του σκηνικού, τα βρήκαν το βράδυ της Τρίτης, με τον πρόεδρο των Γιαννιωτών να υπόσχεται και τρεις μεταγραφές στον Λαρισαίο τεχνικό για βελτίωση της ομάδας και των αποτελεσμάτων της.

Ωστόσο, η συμφωνία και η στήριξη του Τσιώλη φαίνεται πως κράτησε λίγες μόνο ώρες, καθώς παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα φέρεται να αποτελεί από την Τετάρτη ο Σάκης Τσιώλης, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας novasports.gr.

Η σχετική απόφαση λήφθηκε μετά τη νέα επικοινωνία που είχε ο έμπειρος τεχνικός με τον Γιώργο Χριστοβασίλη. Ο Έλληνας προπονητής συνομίλησε με τον πρόεδρο της ομάδας των Ιωαννίνων, με τον οποίο διαπιστώθηκε πως δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων για το μέλλον της ομάδας και έτσι αποφάσισε να παραιτηθεί.

Παράλληλα, ο Τσιώλης ήθελε κάποιες εγγυήσεις για να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και στο υπόλοιπο της εφετινής σεζόν. Έτσι αποφασίστηκε να μπει τέλος στη συνεργασία των δυο πλευρών, λίγες εβδομάδες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, από τον Έλληνα προπονητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Novasports.gr, ο Γιάννης Πετράκης είναι μέχρι στιγμής ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο της ομάδας των Ιωαννίνων. Ο Πετράκης αποχώρησε πρόσφατα από τον πάγκο του Εργοτέλη, με τον οποίο είχε ξεκινήσει τη σεζόν. Δεύτερο φαβορί για τον πάγκο της ομάδας των Ιωαννίνων είναι ο 57χρονος, Δημήτρης Καλαϊτζίδης.