ΠΑΟΚ: Αγώνας δρόμου για φορ – Θα πείσουν τον Μπερμπάτοφ;

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του επιθετικού για τον ΠΑΟΚ, με τους ιθύνοντες της ομάδας να εντείνουν τις επαφές τους με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Πρώτος στόχος του Ιβάν Σαββίδη φέρεται να είναι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος όμως θέλει να παραμείνει στο Λονδίνο και τη Φούλαμ.

Ο Βούλγαρος επιθετικός δεν είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στη Θεσσαλονίκη, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να αλλάξει την άποψη του 33χρονου επιθετικού, αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Δικέφαλου του Βορρά.

Από εκεί και πέρα, στη λίστα του ΠΑΟΚ φέρεται να βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Χοακίν Λαριβέι. Ο Αργεντινός επιθετικός αγωνίζεται στη Ράγιο Βαγεκάνο, ο οποίος φέτος μετράει δυο γκολ σε σύνολο 17 αγώνων με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας. Ο 29χρονος επιθετικός κατέχει ιταλικό διαβατήριο και δε πιάσει θέση ξένου στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, εφόσον αποκτηθεί.

Επίσης, ο ΠΑΟΚ μελετά την περίπτωση του Τζούνιορ Μοράες, ο οποίος αγωνίζεται στη Μέταλουγκ Ντόνετσκ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεσμεύεται έως το 2015 με τους Ουκρανούς, με τους οποίους μετρά 10 γκολ σε 19 εμφανίσεις, την εφετινή σεζόν. Ο Χουμπ Στέφενς μελετά όλες τις περιπτώσεις, πριν λάβει την οριστική του απόφαση.

Πηγή: novasports.gr