Το κοντέρ σταμάτησε στο ‘3’ για την ΑΕΚ!

Σαρωτική εμφανίστηκε για μία ακόμα φορά η ΑΕΚ. Παρά το γεγονός ότι ο Τραιανός Δέλλας, δεν είχε στη διάθεσή του τον πιο φορμαρισμένο παίκτη του, τον Ιβάν Μπρέσεβιτς, οι υπόλοιποι παρόντες καθάρισαν το παιχνίδι κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η ομάδα του "Αίαντα" θα μπορούσε να είχε πετύχει αρκετά ακόμα γκολ, αν δεν παρεμβάλονταν στην προσπάθειά της τα δοκάρια και μία λανθασμένη απόφαση του βοηθού. 

Παρόλ' αυτά τίποτα δεν δείχνει ικανό να ανακόψει την πορεία του δικεφάλου, για επιστροφή στο επαγγελματικό πρωτάθλημα. Γι' αυτό και οι νίκες στην ερασιτεχνική κατηγορία, φαντάζουν ως δεδομένες και αναπόφευκτες για μία ομάδα με την ιστορία της ΑΕΚ.

 

Σε ό, τι αφορά στο καθαρά αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού, το σκορ άνοιξε λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου για την ΑΕΚ. Στο 43' ο Μήτρου απέκρουσε στην αριστερή του γωνία την εκτέλεση του Πλατέλλα, αλλά ο Πόποβιτς στην επαναφορά έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία, γράφοντας το 1 – 0 .

Το δεύτερο τέρμα για το δικέφαλο ήρθε στο 54', όταν ο Γροντής με εξαιρετική κάθετη μπαλιά έβγαλε μόνο το Γεωργέα, ο οποίος με υποδειγματικό γύρισμα στο πέναλτι έδωσε την ευκαιρία στον Ανάκογλου να πετύχει έτοιμο γκολ στοχεύοντας στη δεξιά γωνία του Μήτρου.

Στο 73' μετά από εντυπωσιακή ενέργεια και ντρίμπλα στον προσωπικό του αντίπαλο, ο Πλατέλλας έστρωσε στον Τσεβά, ο οποίος με ωραία προβολή από κοντά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3 – 0.

Η ΑΕΚ είχε αρκετές ευκαιρίες, αλλά και δύο δοκάρια για να πετύχει περισσότερα γκολ. Στο 41 ο Πλατέλλας έβγαλε τη σέντρα από αριστερά για τον Ανάκογλου, ο οποίος έπαιξε με το τακουνάκι, για να στέλνει την μπάλα λίγο έξω απ' το αριστερό δοκάρι.

Νωρίτερα, στο 26', η ΑΕΚ σημείωσε γκολ, το οποίο δεν μέτρησε ως offside.

Μετά από σέντρα του Ρόβα ο Κορδέρο γύρισε την μπάλα με το κεφάλι για τον Γροντή. Εκείνος με τη σειρά του πλάσαρε και την έστειλε στα δίκτυα, αλλά ο βοηθός ύψωσεε τη σημαία, ακυρώνοντας κανονικό γκολ για τους γηπεδούχους.

Είχε προηγηθεί ένα ακόμα δοκάρι, όταν ο Ντακόλ γύρισε αριστοτεχνικά τη μπάλα έξω απ' την περιοχή, εξαπολύοντας δυνατό σουτ, το οποίο τάραξε το οριζόντιο δοκάρι του Μήτρου.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Καραγκιολίδης, Πεταυράκης, Τσιρίλο, Ρόβας, Γεωργέας, Κορδέρο, Γροντής, Πλατέλλας, Ανάκογλου, Πόποβιτς, Ντακόλ

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ: (Μανόλης Σουτζής): Μήτρου, Κανδυλάκης, Κοζορώνης, Μπριλάκης, Σταυρακάκης, Ρουμπάκης, Μπέρκης, Αριστεινίδης, Ευαγγέλου, Πλουσής, Βαρούχας.