Μπέργκερ “Σαμαράς”: Ένα ελληνικό αριστούργημα !

Τι κοινό έχουν ο Ράιαν Γκιγκς, ο Τιερί Ανρί, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Πολ Γκασκόιν, ο Σεσκ Φάμπρεγας και ο... Γιώργος Σαμαράς; Εκτός του ότι είναι (ή υπήρξαν) ποδοσφαιριστές και ότι έχουν αγωνιστεί σε βρετανικές ομάδες, έχουν και... από ένα χάμπουργκερ με το όνομά τους σε μία αγγλική παμπ!

Η παμπ Shooters Sports Bar, που έχει καταστήματα στο Λιντς, το Λίβερπουλ και το Μάντσεστερ της Αγγλίας, “βαφτίζει” τα χάμπουργκερ που προσφέρει στους πελάτες της με τα ονόματα γνωστών ποδοσφαιριστών και προπονητών του βρετανικού ποδοσφαίρου. Έτσι, το μπέργκερ Μπέκαμ περιλαμβάνει μπέικον και τηγανιτό αυγό, είναι δηλαδή “τόσο αγγλικό όσο η Βασίλισσα και δύο φορές πιο νόστιμο!”, το μπέργκερ Φάμπρεγας περιλαμβάνει στήθος κοτόπουλου και σάλτσα, ενώ το μπέργκερ “Γκάζα” (όπως είναι το παρατσούκλι του παλαίμαχου άσου Πολ Γκασκόιν), που περιέχει τυρί και μπέικον, είναι “εξαιρετικό στη γεύση, αλλά όχι και τόσο για τη σιλουέτα”.

Και αν αναρωτιέστε τι περιλάμβάνει το μπέργκερ Σαμαράς, η περιγραφή του στον κατάλογο αναφέρει: “Αρνίσιο μπιφτέκι με τζατζίκι. Ένα ελληνικό αριστούργημα”.

Βέβαια, για τους πιο πεινασμένους υπάρχει και το μπέργκερ Γκιγκς: Με τεράστιο μοσχαρίσιο μπιφτέκι και στήθος κοτόπουλου μαζί, συν τυρί τσένταρ, τηγανιτό κρεμμύδι, πιπεριές χαλαπένιος και πικάντικη σως...