Πλησιάζει στην Ξάνθη ο Πάμπλο Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης της επόμενης ομάδας στην καριέρα του. Υπήρξαν περιπτώσεις που εκδήλωσαν ενδιαφέρον συνεργασίας με τον Ουρουγουανό άσο τόσο εντός όσο κι εκτός συνόρων.

Το δεύτερο ενδεχόμενο φάνταζε πιο πιθανό για πολλούς λόγους αλλά θα πρέπει να ληφθεί υπ' όψη πως από την ημέρα που εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Γκαρσία, η οικογένειά του μετακόμισε, προσαρμόστηκε και λάτρεψε την πόλη και τη ζωή σ' αυτήν. Συνεπώς μια τέτοια αλλαγή και μάλιστα με σύντομο χρονικό ορίζοντα λειτούργησε αποτρεπτικά ως προς την επιλογή της. Ανάμεσα στις ομάδες από την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα που συζήτησαν με τον Γκαρσία είναι και η Ξάνθη. Και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η ομάδα του Ράινερ Μάουρερ προβάλει ως φαβορί για τη νέα ποδοσφαιρική στέγη ενός εκ των μεγαλύτερων και ποιοτικότερων ποδοσφαιριστών που έχουν αγωνιστεί ποτέ στην Ελλάδα.

Από την πλευρά της, η ακριτική ομάδα δείχνει να χάνει τον Σερζ Ντιέ λόγω πειθαρχικού παραπτώματος κι αναμφίβολα αποζητά ενίσχυση στη μεσαία γραμμή για τον δεύτερο γύρο της κανονικής περιόδου. Πρόκειται για ένα σύλλογο νοικοκυρεμένο, δίχως οικονομικά προβλήματα και με θαυμαστή συνέπεια σε πολλά επίπεδα. Η απόσταση από τη Θεσσαλονίκη είναι μικρή, ενώ έχει ήδη αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ και στους δυο γύρους για το πρωτάθλημα. Ολα παίζουν ρόλο κι όλα λαμβάνονται υπ' όψιν.

Μένει λοιπόν να φανεί αν το φλέρτ ανάμεσα στις δυο πλευρές μετουσιωθεί σε... γάμο και οι σχετικές εξελίξεις μοιάζουν άμεσες.

Πηγή: novasports.gr