Γκέλες για Γιουβέντους και Τσέλσι, δύσκολα η Μπαρτσελόνα

Μετά από τις αναμετρήσεις της Τρίτης για το Champions League, οι δυνατοί πρέπει να βλέπουν με διαφορετικό μάτι τους… αδύνατους.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα έπρεπε να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ για να νικήσουν, την Μπράγκα (3-2) και την Σέλτικ (2-1), αντίστοιχα.

Η Γιουβέντους έμεινε στο 1-1 με την Νόρντζελαντ, η οποία προηγήθηκε και η Τσέλσι δεν… τρόμαξε την Σαχτάρ, η οποία επικράτησε 2-1. Μεγάλη νίκη για τη Βαλένθια στη Λευκορωσία (3-0), με έναν εκπληκτικό Σολδάδο!

Η έκπληξη της ημέρας έγινε στον 5ο όμιλο. Στη Δανία η Νόρντζελαντ έκανε τα όνειρα της Γιουβέντους για νίκη, εφιάλτες. Οι Δανοί προηγήθηκαν αλλά -με πολύ δυσκολία- οι Ιταλοί ισοφάρισαν σε 1-1, έχοντας τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Τη νίκησε 2-0, ένα αποτέλεσμα, το οποίο την έφερε στην κορυφή του ομίλου και μάλιστα, μόνη. Το παράξενο; Η Γιουβέντους στην τελευταία θέση, έχοντας μόλις δύο βαθμούς στο ενεργητικό της. Διαβάστε περισσότερα εδώ…

Στον 6ο όμιλο η Βαλένθια έδειξε πως αρχίζει να βρίσκει τον καλό της εαυτό… Στην έδρα που η Μπάγερν Μονάχου γνώρισε την ήττα εκείνη δεν κατάλαβε τίποτα και με έναν εκπληκτικό Ρομπέρτο Σολδάδο, να πετυχαίνει χατ-τρικ, επικράτησε 3-0 της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Μπάγερν πέρασε με 1-0 από τη Γαλλία κόντρα στη Λιλ.