Επιστροφή στις νίκες θέλει ο ΠΑΟΚ

Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θέλει ο ΠΑΟΚ, στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Ατρόμητο. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά ψάχνει τη δωδέκατη εφετινή του νίκη, που θα του δώσει το δικαίωμα να αυξήσει και πάλι τη διαφορά του από τον τρίτο Ατρόμητο στους επτά βαθμούς. Παράλληλα, οι «ασπρόμαυροι» θα μειώσουν και πάλι τη διαφορά τους από τον Ολυμπιακό στους δέκα βαθμούς, διατηρώντας «ζωντανές» τις όποιες ελπίδες για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος.

Το κλίμα στην Τούμπα είναι εορταστικό, μετά και το θεματικό πάρκο που έχει δημιουργηθεί έξω από το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να συνδυάσουν την παρουσία τους στις εξέδρες του γηπέδου για το ματς της 17ης αγωνιστικής, με μια βόλτα έξω από αυτό.

Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Χουμπ Στέφενς αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα. Ο Γλύκος θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Κίτσιου, Κατσικά, Τζαβέλλα και Λίνο να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Οι Λάζαρ και Τζιόλης θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι, με τους Σαλπιγγίδη και Ολίσε να αγωνίζονται στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο Λούκας θα αγωνιστεί πίσω από τον Αθανασιάδη, ο οποίος θα είναι η μοναδική επιθετική αιχμή των «ασπρόμαυρων». Σε σύνολο δώδεκα αναμετρήσεων των δυο ομάδων με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ, ο «Δικέφαλος» του Βορρά μετρά δέκα νίκες, ενώ ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο. Οι Βοιωτοί έχουν φύγει από τη Θεσσαλονίκη με τη νίκη μια φορά.

Πηγή: www.novasports.gr