Γ. Αλαφούζος: “Στα πολιτικά δικαστήρια για την αναδιάρθρωση”

Μέχρι και την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια της χώρας σκέφτεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος για να "μπλοκάρει" την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών.

"Θα ήταν προτιμότερο να έχουμε πρωτάθλημα δέκα ομάδων. Αν η προσφυγή μας δε δικαιωθεί, θα πάμε στα πολιτικά δικαστήρια. Μας απειλούν με υποβιβασμό. Δεν έχουμε καμιά ανησυχία, ό,τι κι αν γίνει στα μεθοδευμένα σχήματα της ΕΠΟ.

Εδώ είμαστε, να έρθουν και να μας το επιβάλουν", τόνισε ο Γιάννης Αλαφούζος, ρίχνοντας "λάδι στη φωτιά" στην κόντρα με το "τρίγωνο" ΕΠΟ-Superleague-Γιάννη Ιωαννίδη που μεθόδευσαν την αναδιάρθρωση.

Γήπεδο στο Βοτανικό το 2015

Παράλληλα, ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε το όραμά του για το γήπεδο του Παναθηναϊκό. Φιλοδοξία του προέδρου της ΠΑΕ είναι να μπει ο Παναθηναϊκός στο νέο του γήπεδο στο Βοτανικό την άνοιξη του 2015.

Ωστόσο, ο ίδιος θα ήθελε μικρότερο γήπεδο, χωρητικότητας 30.000 θέσεων. "Η Λεωφόρος θα μπορεί να γκρεμιστεί μόνο από τη στιγμή που θα υπάρχει ήδη νέο κτίριο στο Βοτανικό", συμπλήρωσε ο πρόεδρος του τριφυλλιού, συντασσόμενος με την άποψη του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη.