Στο χείλος του γκρεμού ο Πανιώνιος

Την αποχώρηση της ομάδας λαϊκής βάσης ανακοίνωσε ο Κυριάκος Σκούρας, μετά την απομάκρυνση του Νίκου Παντελή από τον Πανιώνιο.

Όπως τονίζει ο κ. Σκούρας, η προσπάθεια της συγκεκριμένης ομάδας ήταν η συγκέντρωση κάποιων χρημάτων, για την ενίσχυση των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας.

Χαρακτηριστικά, ο επικεφαλής της προσπάθειας που ναυάγησε, δήλωσε στην εφημερίδα Sportday: "Όλη η ομάδα λαϊκής βάσης αποφάσισε να παραιτηθεί από κάθε δικαίωμα. Η προσπάθεια του τεχνικού τιμ και των παικτών, οι οποίοι τα πήγαιναν πάρα πολύ καλά, μας συγκίνησε. Για αυτό και είπαμε κάποιοι άνθρωποι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μαζέψουμε χρήματα ώστε να τούς τα δώσουμε.

Οταν, όμως, βλέπουμε να παίρνονται αποφάσεις χωρίς συμβούλια, άλλα να λέμε το πρωί και άλλα να γίνονται το βράδυ και να παίρνονται αποφάσεις από ένα δύο άτομα που δεν θέλω να πω, τότε δεν υπάρχει λόγος ύπαρξής μας!

Αρα, δεν μας χρειάζονται ή καλύτερα δεν μας θέλουν! Ε, ας τα βγάλουν πέρα μόνοι τους. Ο Πανιώνιος οδεύει προς την καταστροφή! Μακάρι να πάει καλά ο Πανιώνιος και πρώτοι εμείς θα τους δώσουμε συγχαρητήρια. Αν όχι, υπόλογοι θα είναι στον κόσμο του Πανιωνίου".

Επίσης, άλλαξαν και τα πλάνα για τη μίνι-προετοιμασία για την αγωνιστική βελτίωση των κυανέρυθρων. "Μετά από αυτήν την εξέλιξη τέλος, προετοιμασία στο Σοφικό, δεν πρόκειται να γίνει. Αλλωστε και οι παίκτες δεν ήταν πολύ ζεστοί να θυσιάσουν δύο ημέρες από το ρεπό τους για να κάνουν έξτρα δουλειά μέσα στις διακοπές", είχε δηλώσει ο κ. Σκούρας ήδη από το βράδυ της Τρίτης.

Πλέον, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον Πανιώνιο, που έχασε κι αυτή την ευκαιρία και πλέον αναζητεί εναγωνίως επενδυτή.

Πολύ μεγάλο πρόβλημα με τις πληρωμές θα αντιμετωπίσει και πάλι ο Πανιώνιος αφού η πρωτοβουλία του Κυριάκου Σκούρα εν τέλει δεν θα ισχύει.