Αυτή είναι η φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Υπό άλλες συνθήκες και σε παλαιότερες περιόδους, η Μάντσεστερ θα αποτελούσε φόβητρο για οποιονδήποτε αντίπαλό της και θα ενέπνεε δέος σε όποιον κληρωνόταν μαζί της. Φέτος, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέτος διανύει μια μεταβατική περίοδο, αφού ύστερα από 27 χρόνια αποχώρησε από την τεχνική της ηγεσία ο Σερ Αλεξ Φέργιουσον και τη θέση του πήρε ο Ντέιβιντ Μόγιες.

Οι κόκκινοι διάβολοι είναι στην 8η θέση της premier league με 25 βαθμούς σε 16 αγώνες, 10 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Αρσεναλ. Στο Champions League, ωστόσο, πέρασαν στους 16 ως πρώτοι, από όμιλο με Μπάγερν Λεβερκούζεν, Σαχτάρ Ντόνετσκ και Ρεάλ Σοσιεδάδ και μάλιστα αήττητοι, περνώντας και με το σαρωτικό 0-5 από το Λεβερκούζεν !

Η Γιουνάιτεντ, εκτός από τις εγχώριες διακρίσεις, έχει κατακτήσει τρεις φορές το Champions League. Το 1967-68 (ως Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης), την περίοδο 1998-99 (με το 2-1 επί της Μπάγερν Μονάχου στις καθυστερήσεις) και τη σεζόν 2007-08.

Όπως, άλλωστε, δήλωσε και ο ποδοσφαιριστής της, Μάικλ Κάρικ, στο Sky Sports, και ουδείς μπορεί να διαφωνήσει, είναι πολύ νωρίς για να ξεγράψει ο οποιοσδήποτε τη Μάντσεστερ...