Αλλάζει σχήμα ο Παναθηναϊκός μετά το κάζο της Λεωφόρου

Την αντίδραση των παικτών του περιμένει ο Γιάννης Αναστασίου, εν όψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στους πράσινους την Κυριακή, με αφορμή την εντός έδρας ήττα 2-1 από τον Ατρόμητο και πιστεύει πως αυτά που τους είπε, θα δει να εφαρμόζονται και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο προπονητής του τριφυλλιού ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, εν όψει του αγώνα της 16ης αγωνιστικής. Από το συγκεκριμένο ματς θα απουσιάσει ο τραυματίας Μπεργκ, κάτι που ίσως φέρει αλλαγή και στην αγωνιστική διάταξη των πράσινων, με το 4-3-3 να είναι το επικρατέστερο σύστημα.

Ο Καρέλης αναμένεται να πάρει τη θέση του Σουηδού επιθετικού στην κορυφή της επίθεσης, με τους Ζέκα και Κλωναρίδη να αγωνίζονται στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Από εκεί και πέρα, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η απόκτηση ενός επιθετικού. Οι πράσινοι βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση του παίκτη, που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Λουτσιάνο Φιγκερόα στο ρόστερ, μετά την αποχώρησή του.

Η διοίκηση του τριφυλλιού φέρεται να έχει ανάψει το "πράσινο φως" για να ξεκινήσουν οι σχετικές επαφές, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με την υπόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Στο συγκεκριμένο θέμα, αναμένονται εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πηγή: novasports.gr