Αναποφάσιστος ο Σάντος για την παραμονή του

Συζήτηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή είχε ο Φερνάντο Σάντος για την ανανέωση του συμβολαίου του στο περιθώριο της κλήρωσης.

Οι δύο άνδρες τα είπαν για λίγη ώρα σε καλό κλίμα χωρίς όμως, να υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη στο θέμα της παραμονής του Πορτογάλου στον πάγκο της Εθνικής. Η πραγματικότητα είναι ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός δείχνει αναποφάσιστος και γι' αυτό το λόγο, η υπόθεση θα πάρει μία μικρή παράταση.

Απαντάει μετά τις γιορτές

Κατά πάσα πιθανότητα, ο Φερνάντο Σάντος θα απαντήσει στην πρόταση της ομοσπονδίας στις αρχές του νέου έτους. Μέχρι τώρα, επικρατούσε η άποψη ότι ο προπονητής της «γαλανόλευκης» θα απαντούσε πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων ωστόσο η αγωνία θα κρατήσει λίγο παραπάνω...

Στο μυαλό του Πορτογάλου υπάρχει το ενδεχόμενο να εργαστεί σε σύλλογο και έτσι να επιστρέψει στην καθημερινότητα της δουλειάς. Εφόσον, δεν προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα προοπτική τότε θα αυξηθούν σημαντικά οι πιθανότητες παραμονής του στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Πάντως, ο Φερνάντο Σάντος θα επιστρέψει στην Πορτογαλία και θα έρθει στην Ελλάδα στις 16 Δεκεμβρίου προκειμένου να μπει σε λειτουργία ο προγραμματισμός σε όλα τα επίπεδα (σ.σ. παρακολούθηση των τριών αντιπάλων στο βίντεο και προετοιμασία Εθνικής).

Όλα ανοικτά για το προπονητικό

Όσον αφορά, το προπονητικό κέντρο και το ξενοδοχείο που θα διαμείνει η αποστολής της Εθνικής στη Βραζιλία δεν έχει παρθεί απόφαση. Πριν από δύο ημέρες, το τεχνικό επιτελείο επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις στο Σαλβαδόρ, ενώ σήμερα θα δουν και αυτές στο Σάο Πάολο. Μπορεί να εξετάζονται πλέον κι άλλες περιπτώσεις, αλλά το θέμα θα κλείσει το αργότερο μέχρι την Κυριακή.

Φιλικά με Τουρκία και Πορτογαλία

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας -εκτός απροόπτου- θα γίνει στην Αθήνα καθώς αποκλείστηκαν οι περιπτώσεις στις ΗΠΑ. Το κλείσιμο των φιλικών προχωράει με την Τουρκία να είναι η αντίπαλος της «γαλανόλευκης» στις 4 Μαρτίου, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποστολή της Εθνικής με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στην Αθήνα, στις αρχές Ιουνίου, θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία για να αντιμετωπίσει την παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Να σημειωθεί ότι απομένουν λεπτομέρειες για να κλειστεί το δυνατό φιλικό κόντρα στους Πορτογάλους. Εν συνεχεία, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει για τη Βραζιλία.

Πηγή: www.sport-fm.gr