“O Ατρόμητος μπορεί να βγει στο Champions League”

Την άποψη ότι ο Ατρόμητος απέδειξε την περσινή σεζόν ότι έχει τη δυνατότητα να τερματίσει στην προνομιούχο θέση που εξασφαλίσει τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League εξέφρασε ο Νίκος Λαζαρίδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο έμπειρος αμυντικός των Περιστεριωτών τόνισε πως από τη στιγμή που θα καταφέρουν να παίξουν καλά στο πρωτάθλημα και τη διαδικασία των πλέι-οφ, τότε έχουν κάθε ελπίδα να παίξουν στον προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

"Κάθε χρονιά είναι πολύ διαφορετική από την προηγούμενη. Στους αγώνες με την Άλκμααρ υπερεκτιμήσαμε τον αντίπαλο. Μπορούσαμε να κάνουμε την έκπληξη και να περάσουμε στους ομίλους. Η ομάδα, μέσα από την καλή πορεία στα πλέι-οφ και το πρωτάθλημα, να μπορέσει να βγει στους ομίλους του Champions League ή του Europa League. Εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δείχνουμε στον κόσμο πως θέλουμε να πετύχουμε σημαντικά πράγματα", δήλωσε ο Νίκος Λαζαρίδης.

"Θέλουμε να προχωρήσουμε στον θεσμό του Κυπέλλου. Πρώτα πρέπει να πάρουμε την πρόκριση στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, μετά θα παίξουμε με έναν εκ των Ολυμπιακού η Αστέρα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση για να προσχωρήσουμε περισσότερο στη διοργάνωση", πρόσθεσε ο αμυντικός των Περιστεριωτών.

"Πρέπει να είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται στην πρώτη δυάδα ή τριάδα. Πέρσι δείξαμε ότι μπορούμε να βγούμε και στο Champions League", τόλμησε να δηλώσει ο κεντρικός αμυντικός.

Σχετικά με το αν κρίθηκε η πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος, μετά τη νίκη της Τετάρτης με σκορ 2-0, μέσα στο Αγρίνιο, επί του Παναιτωλικού, ο Νίκος Λαζαρίδης δήλωσε: "Θεωρώ ότι τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο, αν και έχουμε ένα σκορ ασφαλείας. Θεωρώ ότι και το δεύτερο ματς δεν θα είναι εύκολο. Έχουμε ένα σκορ πρόκρισης, όμως πρέπει να δείξουμε ανάλογη προσοχή για να έχουμε ελπίδες να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης".