Άγνωστη επίθεση κατά της ζωής του Στίβεν Τζέραρντ!

Άγνωστο άτομο είχε επιτεθεί στον Στίβεν Τζέραρντ κοντά στο σπίτι του στο Μέρσεϊσαϊντ τον περασμένο Αύγουστο, όπως αποκαλύπτει ο αγγλικός Τύπος!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι Βρετανοί, το συμβάν έλαβε χώρα έξω από κατάστημα κοντά στο σπίτι του αρχηγού της Λίβερπουλ και της εθνικής Αγγλίας. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής έβγαινε από το αυτοκίνητό του - στο οποίο επέβαινε τόσο η σύζυγός του Άλεξ όσο και οι τρεις κόρες του - όταν ο δράστης του επιτέθηκε, τον χτύπησε και τον απείλησε πριν διαφύγει τρέχοντας. Ο Τζέραρντ δεν τραυματίστηκε από την επίθεση, όμως όπως ήταν λογικό αυτός και η οικογένειά του τρομοκρατήθηκαν.

Ο Τζέραρντ κατήγγειλλε αμέσως το γεγονός στην Αστυνομία, η οποία μάλιστα μετά απο έρευνες ανέκρινε γυναίκα αστυνομικό. Η τελευταία φέρεται να ζήτησε από ιδιοκτήτη καταστήματος κοντά στο σημείο όπου έγινε το συμβάν να της παραδώσει τις κασέτες από τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν το περιστατικό, ενώ δεν είχε καμία δικαιοδοσία για κάτι τέτοιο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Άγγλος μέσος δέχτηκε φραστική επίθεση από άγνωστο, ο οποίος είχε σκαρφαλώσει στον περιμετρικό τοίχο του προπονητικού κέντρου της Λίβερπουλ Μέλγουντ και απειλούσε ότι θα σκοτώσει τον Τζέραρντ και την οικογένειά του.

Επίσης, το σπίτι της οικογένειας είχε γίνει στόχος διαρρηκτών το 2007, σε ώρα μάλιστα όπου η Άλεξ Τζέραρντ και τα παιδιά του ζευγαριού βρίσκονταν εντός της οικίας, ενώ ο Τζέραρντ φέρεται να έχει δεχτεί απειλές για τη ζωή του και παλαιότερα από ντόπιους γκάνγκστερς του Μέρσεϊσαϊντ.

Πηγή: novasports.gr