Ρεκόρ για το φετινό Παναθηναϊκό οι τρεις σερί νίκες

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα του δώσει το δικαίωμα να συνεχίσει το αήττητο σερί του, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης, στη Ριζούπολη (19:30 Novasports 2). Οι πράσινοι θέλουν μόνο τη νίκη, προκειμένου να φτάσουν τις τρεις συνεχόμενες στο πρωτάθλημα, κάτι που θα αποτελέσει ρεκόρ για τη φετινή περίοδο και να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία, παραμένοντας σε τροχιά πλέι-οφ.

Ο Γιάννης Αναστασίου ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του στο ματς της 13ης αγωνιστικής, λόγω των απουσιών. Συγκεκριμένα, δε θα έχει στη διάθεσή του, τους Σίλντενφελντ, Ζέκα και Φιγκερόα. Ο Έλληνας προπονητής έχει ζητήσει από τους παίκτες του προσοχή στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το τριφύλλι αναμένεται να παραταχθεί με 4-4-2 στον αγωνιστικό χώρο και τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια. Οι Τριανταφυλλόπουλος και Κουτρουμπής θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Μαρινάκη κα Νάνο στα άκρα της άμυνας. Ο Μέντες θα είναι ο αμυντικός μέσος, με τους Λαγό και Πράνιτς μπροστά του, σε θέσεις εσωτερικών μέσων. Ο Ατζαγκούν θα αγωνιστεί σε θέση επιτελικού μέσου, πίσω από το επιθετικό δίδυμο των πράσινων που θα το αποτελούν οι Μπεργκ και Καρέλης.

Πηγή: novasports.gr