Μόνο νίκη ψάχνει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Άρη

Δεν είναι και το πιο σύνηθες να έχουμε μπει στο τρίτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου και ο Παναθηναϊκός να είναι χωρίς νίκη στην έδρα του στο πρωτάθλημα. Για να μην μπει… Νοέμβριος, οι “πράσινοι” στοχεύουν απόψε στη νίκη επί του Άρη στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με το sport-fm.gr ο Παναθηναϊκός θέλει να δώσει συνέχεια στην ανάκαμψη που διαφάνηκε στο ισόπαλο αποτέλεσμα με την Τότεναμ στο ΟΑΚΑ, αλλά και στη νίκη επί της Skoda Ξάνθης πριν μεσολαβήσει η διακοπή, ώστε να μη χάσει άλλο πολύτιμο έδαφος στη βαθμολογία.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος όχι μόνο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ξεπερνώντας πολύ γρήγορα τον τραυματισμό του, αλλά θα είναι και στο βασικό σχήμα, κινούμενος πίσω από τον Τοτσέ, με τον Κουίνσι αριστερά και τον Ζέκα δεξιά, ενώ ο Σισοκό θα καθίσει στον πάγκο. Βιτόλο και Μαρίνος θα αποτελούν τα δύο αμυντικά χαφ, στόπερ θα είναι οι Πίντο και Βελάσκες καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Μπουμσόνγκ και Τριανταφυλλόπουλος, δεξί μπακ θα είναι ο Σεϊταρίδης και αριστερό ο Σπυρόπουλος, χωρίς να αποκλείεται η έκπληξη με τον Χουχούμη. Στο τέρμα θα είναι ο Καρνέζης, που αναμένεται να πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, καθώς ο Κατσουράνης αποτελεί παρελθόν ενώ Βύντρα και Μπουμσόνγκ είναι εκτός αποστολής.

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν από 10 έως 25 ευρώ και στην ΠΑΕ ευελπιστούν σε παρουσία αρκετών φιλάθλων στο γήπεδο.