Επέστρεψαν τα χαμόγελα στην Παιανία

Ιδιαίτερη ικανοποίηση έφερε στις τάξεις του Παναθηναϊκού η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα και η γενικότερη εμφάνιση των «πράσινων» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Γιάννης Αναστασίου έμεινε ευχαριστημένος με την εικόνα των παικτών του στο ματς της δωδέκατης αγωνιστικής και θέλει από εδώ και στο εξής ακόμα καλύτερη εικόνα. 

Στα θετικά για τον Έλληνα τεχνικό, η εμφάνιση του Νίκου Καρέλη, ο οποίος απέδειξε πως ο προπονητής του μπορεί να τον υπολογίζει για την επιθετική γραμμή των «πράσινων», εν όψει της συνέχειας της σεζόν. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής σημείωσε τα δυο πρώτα του γκολ με τους «πράσινους» και πραγματοποίησε την καλύτερη μέχρι στιγμής, εμφάνισή του με τη φανέλα του «τριφυλλιού». 

Η τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού θέλει από τους παίκτες, νίκες μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, προκειμένου να αναρριχηθεί ακόμα ψηλότερα το «τριφύλλι» στη βαθμολογία. Η προσοχή όλων στρέφεται πλέον στον αγώνα της 13ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Ο Αναστασίου αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, ενώ δεν υπάρχει ανησυχία για τους Καπίνο και Φιγκερόα. Επίσης, εντός των επομένων ημερών σε ποιο από τα τέσσερα επόμενα ματς θα εκτίσει την τιμωρία των τεσσάρων κίτρινων καρτών, ο Γκόρντον Σίλντενφελντ.

πηγή: novasports.gr