Ετοιμοπόλεμη η εθνική Ελλάδος ενόψει Ρουμανίας

Το πρώτο και αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου της Βραζιλίας, θέλει να κάνει η εθνική Ελλάδος κόντρα στη Ρουμανία (21:45). Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει ένα σκορ πρόκρισης, προκειμένου να μετατρέψει τη ρεβάνς στο Βουκουρέστι την ερχόμενη Τρίτη, σε τυπική διαδικασία. Πρώτος στόχος των διεθνών είναι το μηδέν στην άμυνα, καθώς αυτό είναι το "κλειδί", σύμφωνα με την τεχνική ηγεσία, για την πρόκριση μέσω των μπαράζ στα γήπεδα της χώρας του καφέ.

Οι διεθνείς θα έχουν στο πλευρό τους και τους Έλληνες φιλάθλους, οι οποίοι αναμένεται να γεμίσουν το Γ. Καραϊσκάκης, σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν τις προσπάθειες της ομάδας του Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στους Ρουμάνους.

Συγκεκριμένα, ο Καρνέζης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Παπασταθόπουλο και Σιόβα στο κέντρο της άμυνας. Οι Τοροσίδης και Χολέμπας θα είναι οι δυο μπακ, με τους Κατσουράνη, Μανιάτη και Τζιόλη στη μεσαία γραμμή. Οι Σαλπιγγίδης, Σαμαράς και Μήτρογλου θα είναι οι τρεις της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, οι Ρουμάνοι αναμένεται να παραταχθούν με τον Ταταρουσάνου στην εστία και τους Γκοϊάν και Γκαρντός στο κέντρο της άμυνας. Οι Ματέλ και Ρατ θα είναι οι δυο μπακ, με τους Μπουρτσεάνου και Λάζαρ να είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι. Οι Νικολίτα, Μαξίμ και Τανάσε θα αγωνιστούν στη μεσοεπιθετική γραμμή, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Μαρικά.

Πηγή: novasports.gr