Ξεκινά την Τετάρτη η μάχη για άλλα δύο εισιτήρια για το Μουντιάλ

Πρεμιέρα κάνουν την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου τα διηπειρωτικά μπαράζ που θα καλύψουν άλλες δύο θέσεις στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η κλήρωση των οποίων έχει προγραμματιστεί για τις 6 Δεκέμβρη.

Στις 17:00, η Ιορδανία του Αιγύπτιου Χοσάμ Χασάν υποδέχεται στο διεθνές στάδιο του Αμμάν την Ουρουγουάη, η οποία έχει εμπειρία από μπαράζ, καθώς μετρά μια πρόκριση και έναν αποκλεισμό μέσω αυτής της διαδικασίας.

Στις 22:30 η Νέα Ζηλανδία του Κώστα Μπαρμπαρούση, που αγωνίστηκε πέρσι στον Παναθηναϊκό, φιλοδοξεί να συμμετάσχει στο δεύτερο συνεχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά στην ιστορία της, μετά από εκείνο της Νοτίου Αφρικής.

Θα έχει όμως δύσκολο έργο, κόντρα στο Μεξικό, το οποίο για πρώτη φορά μετά το 1966 δεν έχει εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση στα τελικά. Το πρώτο παιχνίδι γίνεται στο στάδιο Αζτέκα και ο επαναληπτικός στο Ουέλινγκτον.

Την Παρασκευή ξεκινούν τα μπαράζ της ευρωπαϊκής ζώνης και από το Σάββατο ξεκινούν οι ρεβάνς των αφρικανικών μπαράζ για την ολοκλήρωση, μέχρι την άλλη Τετάρτη, του παζλ των ομάδων που θα συμμετέχουν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.