Στον ΑΠΟΕΛ ο Γιώργος Δώνης

Τη συμφωνία του με τον ΑΠΟΕΛ επιβεβαίωσε ο Γιώργος Δώνης. Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα sport-fm.com.cy ο Έλληνας τεχνικός αποκάλυψε ότι θα ταξιδέψει στην Κύπρο την Παρασκευή (11/10) για να δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους της ομάδας της Λευκωσίας και να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Ιταλία και θα έρθω την Παρασκευή στην Κύπρο. Από τη στιγμή που μπήκα στη διαδικασία των συζητήσεων με τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ με ενδιέφερε το ενδεχόμενο να εργαστώ στην ομάδα. Λίγες ομάδες στον ελλαδικό χώρο έχουν τα επιτεύγματα του ΑΠΟΕΛ. Ξέρω ότι είναι ένα καλό σωματείο, με καλή διοίκηση και συνεπή στις υποχρεώσεις της. Υπάρχει η προοπτική στην ομάδα και πάντα ο ΑΠΟΕΛ είναι στους πρωταγωνιστές του κυπριακού ποδοσφαίρου», είπε χαρακτηριστικά ο Δώνης.

Όπως αναφέρουν οι Κύπριοι, ο 44χρονος προπονητής θα πάρει μαζί και στην Κύπρο τους μόνιμους συνεργάτες του. Ο λόγος για τους βοηθούς του Μίοντραγκ Μένταν, Μάκη Αγγελίνα, τον γυμναστή Γρηγόρη Γεωργίτσα και τον προπονητή τερματοφυλάκων, Παναγιώτη Μαλλιαρίτση.

πηγή: novasports.gr