Η ΕΛ.ΑΣ φοβάται “ντου” Χρυσαυγιτών στο Ελλάδα-Σλοβακία

Ειδική μέριμνα προκειμένου να μη δημιουργηθεί πρόβλημα με παρουσία μελών ή απλών υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής φέρεται να λαμβάνει η Αστυνομία ενόψει των εντός έδρας αναμέτρήσεων της εθνικής Ελλάδος στο Γ. Καραϊσκάκης με αντιπάλους Σλοβακία και Λιχτενστάιν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Goal", η ΕΛ.ΑΣ προετοιμάζεται πυρετωδώς για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, που δεν μπορεί να αποκλειστεί, όπως διαρρέεται.

Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στα πανό των οργάνωσεων και των συνδέσμων φιλάθλων που παραδοσιακά πηγαίνουν στα εντός έδρας παιχνίδια της Εθνικής.

Αστυνομικές πηγές φέρονται να διαρρέουν ότι θα υπάρξει σχεδιασμός για ενδεχόμενες γενικευμένες ή μεμονωμένες αντιδράσεις Χρυσαυγιτών κατά τη διάρκεια των αγώνων την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου ή την προσεχή Τρίτη 15 Οκτωβρίου, αν και δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για κάτι τέτοιο. Αυστηρότατοι, πάντως, αναμένεται να είναι οι έλεγχοι στο Γ. Καραϊσκάκης, σε όσους θα μπουν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Σλοβακία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Αστυνομία, σε κάθε περίπτωση, θα βρίσκεται σε ετοιμότητα προκειμένου να μη δημιουργηθεί το παραμικρό και να κυλήσουν όλα ομάδα και στα δύο ματς.