Πίστη από Παπασταθόπουλο για πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας

Αισιόδοξος για την πρόκριση της εθνικής Ελλάδος στο Μουντιάλ της Βραζιλίας εμφανίζεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο στόπερ της Ντόρτμουντ επρόκειτο να αγωνιστεί ως βασικός στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του αλλά ένας τραυματισμός στους προσαγωγούς ήρθε να του χαλάσει το μομέντουμ. Οι αρχικοί φόβοι για θλάση εξανεμίστηκαν, και πλέον μετρά αντίστροφα τις μέρες για την επιστροφή στην ενεργό δράση, καθώς στην προπόνηση της Τρίτης ήδη ανέβασε στροφές.

"Όλοι εδώ πιστεύουμε ότι δεν έχει κριθεί τίποτα. Σίγουρα το φαβορί ειναι ξεκάθαρο, αλλά όσο η μπάλα κινείται δεν ξέρεις πως τελειώνουν τα πράγματα. Ελπίζουμε ακόμα. Εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας που είναι να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια που απομένουν και να περιμένουμε κάποια απώλεια της Βοσνίας ώστε να ειμαστε απευθείας στο Μουντιάλ. Από εκει και πέρα πιστεύω ότι είτε μέσω μπαράζ, είτε απευθείας θα κατορθώσουμε να ειμαστε στη Βραζιλία", δήλωσε ο διεθνής στόπερ.

"Τίποτα δεν είναι εύκολο", σημείωσε αναφορικά με τον επόμενο αγώνα της Εθνικής, με αντίπαλο τη Σλοβακία. "Είδαμε ότι όλα τα παιχνίδια είναι δυσκολα. Οι ομάδες έχουν ανεβάσει πολύ το επίπεδο. Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τ' άλλα, που θα κοιτάξουμε να το κερδισουμε και να μην έχουμε απώλειες βαθμών", πρόσθεσε.

Ο τραυματισμός που αντιμετωπίζει, καλυτερεύει. Ο ίδιος ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τονίζει ότι μέρα με τη μέρα το πόδι του βελτιώνεται. "Θα δούμε τις δύο επόμενες μέρες πως θα είναι μέσα από την προπόνηση που κάνω και ανάλογα πως θα είμαι αποφασισουμε για περαιτέρω", εξηγεί.

Φαίνεται, πάντως, ότι ο Φερνάντο Σάντος θα τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή.

Πηγή: novasports.gr