Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Εν τέλει… τελικός!

Το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ

Όλα είναι έτοιμα για τη διεκδίκηση του τελευταίου τίτλου της χρονιάς, ο οποίος θα κριθεί σήμερα στις 20.30 μετά από τις περιπέτειες γύρω από την υπόθεση διεξαγωγής του το τελευταίο χρονικό διάστημα.

"Φτιαγμένη" πάει στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ. Περίπου 600 «τρελαμένοι» οπαδοί της Ένωσης βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο που θα καταλύσει η κιτρινόμαυρη αποστολή και αποθέωσαν παίκτες και Στέλιο Μανωλά. 

"ΑΕΚάρα φέρε μας το Κύπελλο" ένα από τα συνθήματα που δόνησε την ατμόσφαιρα. Τζεμπούρ και Αραβίδης είχαν την… τιμητική τους, ενώ ένας-ένας οι ποδοσφαιριστές (που έδειξαν να απολαμβάνουν τις στιγμές) πνίγηκαν στις αγκαλιές των φιλάθλων. 

Αντιπροσωπεία της Original  είπε μεταξύ άλλων προς τους παίκτες: "Παίξτε για την ΑΕΚ και φέρτε την κούπα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ήρθαμε εδώ να σας στηρίξουμε, γιατί αύριο δεν θα μπορούμε να είμαστε μαζί σας. ΑΕΚ είστε, ο στόχος πάντα είναι η νίκη, πόσω μάλλον αύριο που απέναντί μας θα βρούμε τον Ολυμπιακό", δείγμα της... δίψας που επικρατεί στην οικογένεια του συλλόγου για το τρόπαιο. 

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για τον τελικό: Ανέστης, Μπαρόχα, Γκάλο, Σοϊλέδης, Μπακάκης, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Κορδέρο, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Τζανετόπουλος, Πλατέλλας, Μπουονανότε, Βάργκας, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.

Μοναδικός απών ο Ελαμπτελαουί

Εξαιρουμένου του τραυματία Ομάρ Ελαμπντελαουί ο Μάρκο Σίλβα επέλεξε να πάρει όλους τους διαθέσιμους παίκτες για τον τελικό Κυπέλλου του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να αποσυρθούν στον ξενώνα του Ρέντη 26 ποδοσφαιριστές και το πρωί της Τρίτης θα επιλέξει ποιους 16 συν δύο νεαρούς (που επιβάλλονται από τους κανονισμούς) θα έχει στη δωδεκάδα. 

Λέγεται πως ο Μάρκο Σίλβα θα δώσει στον νεαρό γκολκίπερ Κατσιμήτρο μία από τις δύο θέσεις των νεαρών και όλα δείχνουν πως θα αφήσει εκτός 18άδας τον Καπίνο χρησιμοποιώντας βασικό τον Ρομπέρτο. 

Ο Αλμπέρτο Μποτία είναι ετοιμοπόλεμος, αλλά το πιθανότερο είναι ο Σιόβας να αποτελεί τον παρτενέρ του Ντα Κόστα στα στόπερ. Μια πιθανή σύνθεση είναι: Ρομπέρτο, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουάκου, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι και Ιντέγε. 

Αναλυτικά η αποστολή: 

Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κατσιμήτρος, Κολοβός, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πoυλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

πηγή: sport-fm.gr