Συγκίνηση! Ο μικρός Τζέι πανηγυρίζει το γκολ Σαμαρά με την Ακτή

Η στιγμή του ιστορικού εύστοχου πέναλτι του Γιώργου Σαμαρά κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού είχε και άλλη μία, πολύ συγκινητική στιγμή, αυτή τη φορά σε μαγνητοσκόπηση.

Ο μικρός Τζέι που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο από τη φιλία του με τον Γιώργο Σαμαρά, όταν ο Έλληνας τον πήρε στην αγκαλιά του στη φιέστα της Σέλτικ, μετά την κατάκτηση της Premier Division της Σκωτίας, από τους καθολικούς, πανηγύρισε με την καρδιά του και το γκολ και την πρόκριση της Ελλάδας κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Ο Τζέι παρακολούθησε σε μαγνητοσκόπηση τα στιγμιότυπα του αγώνα της Ελλάδας με την Ακτή Ελεφαντοστού ντυμένος στα μπλε προκειμένου να δει τον φίλο του, Γιώργο Σαμαρά, να σκοράρει.

Οι γονείς του του έγραψαν τον αγώνα και εκείνος είδε την επίμαχη στιγμή, όταν δηλαδή ο Σαμαράς κέρδισε και εκτέλεσε το πέναλτι τουλάχιστον τρεις φορές.

Όταν ο Έλληνας φορ ευστόχησε στην εκτέλεση πέναλτι, ο μικρός Τζέι ξέσπασε σε πανηγυρισμούς φωνάζοντας το όνομα του "χρυσού" σκόρερ της Εθνικής.

Ο νεαρός Βρετανός, ο οποίος δεν χάνει παιχνίδι των Καθολικών, έχει παρακολουθήσει από κοντά άπειρα τέρματα του διεθνή άσου και θυμίζουμε ότι στο τελευταίο παιχνίδι του Έλληνα άσου με τον σύλλογο, εκείνος τον είχε πάρει αγκαλιά και έκαναν μαζί έναν γύρο θριάμβου, ως πρωταθλητές Σκωτίας.

Ο Τζέι, όμως, δεν μπορούσε να βρεθεί στη Βραζιλία μαζί με τον φίλο του και παρακολουθεί τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας από το σπίτι του στη Γλασκόβη.

Αυτό έκανε και για τον αγώνα της ελληνικής ομάδας με την Ακτή Ελεφαντοστού, όπου ο Σαμαράς κέρδισε το πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα, δίνοντας τη νίκη πρόκριση στην ομάδα του Φερνάντο Σάντος.