Επιστροφή Μήτρογλου στη μάχη παραμονής που δίνει η Φούλαμ

Στη αποστολή της Φούλαμ για την αναμέτρηση του Σαββάτου 3 Μαΐου απέναντι στην Στόουκ στο Μπριτάνια, θα βρίσκεται, όπως φαίνεται, ο Κώστας Μήτρογλου.

Ο Έλληνας επιθετικός προέρχεται από τραυματισμό, ο οποίος τον έχει κρατήσει πίσω τους τελευταίους δύο μήνες, αλλά επέστρεψε από την Ιταλία, όπου ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Όπως τόνισε ο προπονητής του, Φέλιξ Μάγκατ, την τελευταία εβδομάδα προπονείται χωρίς ενοχλήσεις και δεν αποκλείεται να είναι στην διάθεσή του για τη "μάχη" με την Στόουκ.

Άλλωστε, η Φούλαμ βρίσκεται σε κακή βαθμολογική θέση και χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη, προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες που έχει για την αποφυγή του υποβιβασμού στην δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της Αγγλίας.

Συγκεκριμένα, οι Κότατζερς βρίσκονται στη 19η και προτελευταία θέση του πίνακα της Premier League, με 31 βαθμούς, μετά από 36 αγώνες. Η ουραγός Κάρντιφ έχει 30, η 18η Νόριτς 32, όπως και η 17η Σάντερλαντ, 35 έχει η 16η Άστον Βίλα και 36 η 15η Γουέστ Μπρόμγουιτς Άλμπιον. Από 37 βαθμούς έχουν οι Χαλ και Γουέστ Χαμ.

Απομένουν άλλες δύο αγωνιστικές, με την προτελευταία να διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο. Στο φινάλε, η Φούλαμ, μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση στο Μπριτάνια, υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας. Αμφότεροι οι αντίπαλοι των Κότατζερς έχουν ξεμείνει από στόχους.