Η συγγνώμη του Μήτρογλου στους οπαδούς της Φούλαμ

H πρώτη εμφάνιση του Κώστα Μήτρογλου, ως βασικού με τη φανέλα της Φούλαμ, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κάρντιφ, δεν ήταν καλή και συγκέντρωση σωρεία διαμαρτυριών και εμπαικτικών -και αποδοκιμαστικών- σχολίων από τους οπαδούς των Κότατζερς.

Ο Φέλιξ Μάγκατ υπερασπίστηκε τον παίκτη του, μιλώντας για "πολιτισμικό σοκ".

Όμως, ο Μάγκατ γνώριζε καλά ότι ο διεθνής φορ ταλαιπωρείται από φλεγμονή στο γόνατο και θα απουσιάσει από τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Φούλαμ.

Δεδομένου του αρνητικού κλίματος, ο Έλληνας επιθετικός αισθάνθηκε ότι πρέπει να προχωρήσει σε δήλωση στο Twitter και μέσω του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης ζήτησε υπομονή από τους φιλάθλους της αγγλικής ομάδας, προκειμένου να επιστρέψει υγιής και να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

Αρχικά, ο Μήτρογλου τόνισε στη σελίδα του στο Twitter: "Μια φλεγμονή στο γόνατο, δυστυχώς επιμένει ακόμη. Χρειάζεται ενδυνάμωση, ξεκούραση, κατάλληλη θεραπεία προκειμένου να είμαι στο 101%...".

Στη συνέχεια, ο Έλληνας επιθετικός συμπλήρωσε: "Υπομονή για λίγο ακόμη προκειμένου να ξεπεραστεί και να επιστρέψω ακόμη πιο δυνατός και απολύτως γερός...".

Η αρνητική αυτή εξέλιξη για τον Κώστα Μήτρογλου επιβεβαιώνει την αποκάλυψη του news.gr ότι ο διεθνής επιθετικός είχε έρθει πριν από δύο εβδομάδες στην Αθήνα για να επισκεφθεί το γιατρό του, λόγω του τραυματισμού, που τον ταλαιπωρεί.