Την ΑΕΚ της Football League θα την κοουτσάρει και πάλι ο Δέλλας

Το προσεχές χρονικό διάστημα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνάντηση κορυφής των ιθυνόντων της ΑΕΚ, που θα αφορά το ρόστερ της ομάδας, εν όψει της νέας σεζόν. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να προχωρήσουν τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο και αναμένεται να αποφασίσουν ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας και ποιοι θα αποχωρήσουν από αυτό. Στη συνάντηση αναμένεται να πάρουν μέρος οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Νίκος Λυμπερόπουλος και Τραϊανός Δέλλας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας τεχνικός έχει σχηματίσει ήδη άποψη για το ρόστερ της ομάδας και αναμένεται να προχωρήσει στις τελικές του εισηγήσεις για το ποιοι θα πρέπει να παραμείνουν σε αυτό και ποιοι θα πρέπει να αποχωρήσουν. Στόχος των ιθυνόντων της Ένωσης είναι να μη χαθεί χρόνος και να γίνει άμεσα κίνηση για την απόκτηση παικτών, στις θέσεις που θα μείνουν κενές, από τους παίκτες, οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν στο τέλος της εφετινής σεζόν.

Θέμα Δέλλα δεν υπάρχει στην ΑΕΚ, καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης εμπιστεύεται τον Έλληνα τεχνικό, κάτι που το έχει επιβεβαιώσει και τις προηγούμενες ημέρες. Στα αγωνιστικά, οι «κιτρινόμαυροι» στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα με την Τριγλία Ραφήνας. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο Μενίδι και την Τρίτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία, μετά το ρεπό που είχαν πάρει οι «κιτρινόμαυροι» τη Δευτέρα.

Πηγή: novasports.gr