Με πέντε νέα πρόσωπα η “πρώτη” του Ολυμπιακού

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης η πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Το "παρών" έδωσαν πέντε από τα νέα αποκτήματα (Αμερικανοί, Παπαπέτρου, Αγραβάνης) των πρωταθλητών Ευρώπης ενώ απουσίαζαν οι διεθνείς.

Οι Ντάνστον, Πέτγουεϊ, Σίμονς, Παπαπέτρου και Αγραβάνης ήταν τα νέα πρόσωπα, ενώ στο ΣΕΦ βρέθηκαν και οι Μάντζαρης, Μαυροειδής, Γεωργάκης.

Λοτζέσκι και Μπέγκιτς ήταν οι ξένοι που απουσιάζουν με τις εθνικές τους ομάδες (Βέλγιο και Σλοβενία αντίστοιχα) λόγω της προετοιμασίας ενόψει Ευρωμπάσκετ, ενώ από ελληνικής πλευράς έλειπαν οι Σπανούλης, Πρίντεζης, Περπέρογλου, Σλούκας και Κατσίβελης. Απόντας και ο Έισι Λο, ο οποίος θα ενσωματωθεί την Παρασκευή 23 Αυγούστου.

Πέρα από τον Γιώργο Μπατζώκα και το τεχνικό τιμ, στο φαληρικό στάδιο βρέθηκε και ο πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Αγγελόπουλος, που φωτογραφήθηκε με τα νέα αποκτήματα των «ερυθρολεύκων».

Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα προπονούνται στην Αθήνα έως τις 3 Σεπτεμβρίου και από εκεί και πέρα θα αναχωρήσουν για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Πηγή: novasports.gr