O Σπανούλης πάει Μπαρτσα;

Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Βασίλης Σπανούλης όπως αναφέρει δημοσίευμα Ισπανικής ιστοσελίδας. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «Sport.es» αναφέρει πως ο Λαρισαίος γκαρντ έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Βαρκελώνη και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο των "μπλαουγκράνα", Σάντρο Ροσέλ για να ολοκληρώσουν τη συμφωνία.

Η Μπαρτσελόνα σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα προσφέρει στον Σπανούλη διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 2,6 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που φέρεται να ικανοποιεί απόλυτα τον φετινό MVP της Ευρωλίγκας. Μάλιστα στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο πολύπειρος γκαρντ του Ολυμπιακού θα απορρίψει την καλύτερη οικονομικά πρόταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2,9 εκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο), αφού τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του προτιμούν να μετακομίσουν στη Βαρκελώνη παρά στη Ρωσία. 

Περισσότερα πάντως σχετικά με το μέλλον του Βασίλη Σπανούλη αναμένεται να υπάρξουν την Παρασκευή μετά τη συνάντηση που θα έχει ο Έλληνας γκαρντ με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

πηγή: novasports.gr