Κοντά σε Φενερμπαχτσέ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Σε συζητήσεις με τη Φενέρμπαχτσε για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός είχε συνάντηση με τη διοίκηση της τουρκικής ομάδας στην Κωνσταντινούπολη, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Ομέρ Τέμελι. Το στέλεχος της διοίκησης της Φενέρ επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας, Αζίζ Γιλντιρίμ είναι πρόθυμος να δαπανήσει αρκετά χρήματα, προκειμένου να αποσπάσει το «ναι» του πρώην τεχνικού του Παναθηναϊκού. Ο Σέρβος κόουτς είχε βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη για το συνέδριο της FIBA και στο περιθώριό του, είχε μια πρώτη επαφή με τους ιθύνοντες της ομάδας.

Η Φενερμπαχτσέ αναζητεί τον αντικαταστάτη του Σιμόνε Πιανιτζάνι, ο οποίος  απολύθηκε στη μέση της εφετινής σεζόν, μετά την τραγική πορεία της τουρκικής ομάδας σε πρωτάθλημα και Euroleague, παρά τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που δαπανήθηκαν για την ενίσχυσή της.

Υπενθυμίζεται ότι και πέρσι η Φενερμπαχτσέ έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σέρβου προπονητή, αλλά εκείνος είχε διαμηνύσει ότι χρειάζεται μια σεζόν εκτός των πάγκων.

Πηγή: novasports.gr