Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα 77-90

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ και έχασε μία μεγάλη ευκαιρία να γίνει φαβορί για την 2η θέση στον όμιλο.

Τις ευκαιρίες του τις είχε αλλά δεν ήταν έτοιμος να την εκμεταλλευτεί… Ο διακόπτης του Ολυμπιακού κατέβηκε στο τέταρτο δεκάλεπτο και η Μπαρτσελόνα έφυγε από το ΣΕΦ με ένα άνετο διπλό με 90-77 σκορ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Top-16 της Ευρωλίγκας.

Οι "ερυθρόλευκοι" με ένα εκπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο και με κορυφαίους τους Σπανούλη (23π) και Πάουελ (15π) έδειξαν ότι μπορούσαν να ρίξουν στο καναβάτσο τους Ισπανούς αλλά η εμφάνισή τους δεν είχε διάρκεια…

Με 2/17 τρίποντα (!), κάκιστες επιλογές σε κρίσιμα σημεία αλλά και προβληματική άμυνα, ειδικά πάνω στον Μάικλ (20π) το παιχνίδι έφυγε ξανά και μάλιστα πολύ γρήγορα από τα χέρια τους και οι «μπλαουγκράνα» εντέλει έφτασαν σε μία άνετη νίκη, "κλειδώνοντας" ουσιαστικά την πρωτιά στον όμιλο.

Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες θέλουν νίκη της Χίμκι αύριο απέναντι στη Σιένα και δικό τους «διπλό» στην Τοσκάνη για να… ρεφάρουν και να μπουν ξανά ως φαβορί στην μάχη για την δεύτερη θέση.

ΠΗΓΗ: www.sport-fm.gr