Στον Κρις Κουίν για αντι-Μάντζαρη καταλήγει ο Μπαρτζώκας

Ο Κρις Κουίν είναι ο επικρατέστερος για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Βαγγέλη Μάντζαρη στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θεωρεί πως ο εν λόγω παίκτης ταιριάζει περισσότερο στη φιλοσοφία του κι έχει προβάδισμα για να καλύψει τη θέση.

Το μόνο που μένει είναι να βρεθεί η "χρυσή τομή" στο οικονομικό ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Ολυμπιακός δεν προσφέρει πάνω από 300.000 ευρώ ως το τέλος της σεζόν. Επιπρόσθετο πρόβλημα είναι η εγκυμοσύνη της συζύγου του 29χρονου παίκτη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έχει εντοπίσει κάτι πλησιέστερο σε αυτό που ψάχνει και καταλήγει στον Αμερικανό άσο, ύψους 1,88 μ., για πολλούς λόγους.

Αν και δεν είναι ο καλύτερος αμυντικός, ο λευκός Αμερικανός είναι οργανωτής, παίκτης ομάδας με καλή πάσα και αξιόπιστο σουτ, χωρίς να εκβιάζει προσπάθειες, ενώ διαθέτει ευρωπαϊκή εμπειρία, έχοντας παίξει πέρσι στην Κίμκι και φέτος στη Βαλένθια.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προτιμά την ενίσχυση του ρόστερ με καθαρόαιμο πλέι-μέικερ. Ο κουίν τελείωσε το κολλέγιο του Νοτρ Νταμ και έχει αγωνιστεί και στο NBA με τους Μαϊάμι Χιτ, Νιου Τζέρσεϊ Νετς και Σαν Αντόνιο Σπερς. Μέχρι τα Χριστούγεννα, αγωνιζόταν στους Τάλσα 66ερς, στην αμερικανική D-League.