Ο Γκιστ πατάει ελληνικό έδαφος

Στο ΟΑΚΑ αναμένεται ο πάουερ φόργουορντ και νέο μεταγραφικό του απόκτημα του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Γκιστ, στην αναμέτρηση κυπέλλου του τριφυλλιού με τον ΚΑΟΔ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το πιθανότερο είναι ότι από το βράδυ της Παρασκευής θα βρίσκεται στην Αθήνα, ενώ δεν θα χάσει καθόλου χρόνο για να τεθεί στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη εν όψει της έναρξης του Top 16.

Ο προπονητής των πρασίνων, Αργύρης Πεδουλάκης τον προορίζει για λύσεις στη νευραλγική θέση “4”, ενώ αυτή τη στιγμή ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο μίας ακόμα μεταγραφής. Ο Παναθηναϊκός πάσχει στη θέση του σέντερ και τουλάχιστον για το διάστημα που θα απουσιάζει ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης χρειάζεται ένα ικανό 5άρι για να τον αντικαταστήσει.

Μία από τις λύσεις που έχουν προταθεί είναι αυτή του παλιού γνώριμου, Γκιόργκι Σερμαντίνι, που ανήκει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ αλλά ενδέχεται να αποχωρήσει.

Στο μεταξύ, οι αφίξεις συνεπάγονται και αποχωρήσεις. Ο Ντέργουιν Κίτσεν ήδη αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και μετακομίζει στην Τσεντεβίτα, ενώ ο Άντι Πάνκο θα κάνει την αντίθετη διαδρομή με τον Τζέιμς Γκιστ και θα μετακομίσει στη Μάλαγα.