Έρχεται τελικά στην Ελλάδα για τον ΠΑΟ ο Τζέισον Καπόνο

Ο Παναθηναϊκός τον περίμενε και τώρα δικαιώνεται. Ο Τζέισον Καπόνο αποτελεί μεγάλη μεταγραφή για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, καθώς πρόκειται για φόργουορντ με μακρά καριέρα στο ΝΒΑ. O Αμερικανός ξεπέρασε το οικογενειακό πρόβλημα που τον εμπόδιζε να έρθει στην Ελλάδα και ενημέρωσε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ότι θα πατήσει Αθήνα μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου.

Τα προβλήματα που αντιμετώπισε η γυναίκα του Αμερικανού φόργουορντ στην εγκυμοσύνη της, δεν επέτρεψαν στον Καπόνο να μεταβεί στην Ελλάδα παρά την δεδομένη συμφωνία που υπάρχει με τον Παναθηναϊκό. Η κατάσταση βελτιώθηκε μετά την κατανόηση από πλευράς του τριφυλλιού, που είχε δηλώσει ότι θα δώσει χρόνο στον Καπόνο να επιλύσει το πρόβλημα.

Σε επικοινωνία που είχε ο μάνατζερ του παίκτη με την πράσινη ΚΑΕ, ενημέρωσε ότι ο Καπόνο θα βρίσκεται στην Ελλάδα μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου.

Η εξέλιξη αυτή είναι σίγουρα θετική για την ομάδα του Παναθηναϊκού, την στιγμή μάλιστα που δεν υπάρχει πίεση χρόνου. Εξάλλου, το Top 16,το οποίο είναι και ο άμεσος τόπος της ενίσχυσης των πρασίνων, θα ξεκινήσει μετά τα μέσα Ιανουαρίου. Έτσι, ο Καπόνο θα έχει χρόνο να δουλέψει και να προσαρμοστεί.