Τι είπε στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Τους λόγους που τον έπεισαν να ασχοληθεί με τη διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, τις σχέσεις του με τον Ομπράντοβιτς και τον πατέρα του Παύλο, εξομολογήθηκε στην πρώτη του εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM, o πρόεδρος της ΚΑΕ Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Ομπράντοβιτς ήταν σαν δεύτερος πατέρας για εκείνον. Όσο για το λόγο της αποχώρησής του από την ομάδα, αναφέρθηκε στις υψηλές οικονομικές του απαιτήσεις, που τελικά οδήγησαν στο διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο πρόεδρος των «πρασίνων», αναφέρθηκε και στον αιώνιο αντίπαλο, Ολυμπιακό, λέγοντας ότι δεν είναι φαβορί και ξεκινάει για τη δεύτερη θέση.

Αναφερόμενος στην απόφασή του να ασχοληθεί με τα διοικητικά της ομάδας, είπε ότι ο πατέρας του Παύλος και ο θείος του Θανάσης είναι πάντα στο πλευρό του και τον συμβουλεύουν για τα πάντα. Δηλώνει οπαδός του Παναθηναϊκού και μάλιστα, όπως λέει είναι πολύ δύσκολο, λόγω ιδιότητας, να πηγαίνει στο γήπεδο και βλέποντας την εξέλιξη του αγώνα να μην μπορεί να αντιδράσει με την ένταση και το πάθος που θα ήθελε.