Σπανούλης: “Ήθελα πάντα να είμαι πρώτο βιολί”

Πεισματάρης και γεμάτος πάθος για τη διατήρηση της πρωτιάς στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Βασίλης Σπανούλης. "Υπήρχαν πράγματα που με ενόχλησαν την τελευταία χρονιά μου στον Παναθηναϊκό. Υπήρχαν αντίθετες απόψεις. Υπήρχε μία κούραση πνευματική. Σ' όλη μου την καριέρα, ήθελα να είμαι πρώτο βιολί και να αποδείξω τι μπορώ να κάνω. Είμαι πεισματάρης. Όταν βάζω κάτι στο μυαλό θέλω να το πετύχω. Με εκφράζει περισσότερο ο ρόλος που έχω στον Ολυμπιακό", τόνισε ο Έλληνας γκαρντ στην εκπομπή του ΑΝΤ1, "Βράδυ με τον Πέτρο".

"Πέρυσι τέτοιες μέρες δεν παίζαμε καλά, κανείς δεν μας υπολόγιζε. Στοιχημάτιζαν για το αν θα καταφέρουμε να περάσουμε στο Top 16 της Ευρωλίγκας. Στο τέλος της σεζόν νιώσαμε φανταστικές στιγμές. Ήταν κάτι που είχε ανάγκη ο Ολυμπιακός", δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και κατόπιν του ελληνικού πρωταθλήματος με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

"Πρωτάθλημα και Κύπελλο είναι οι βασικοί στόχοι για φέτος. Στην Ευρώπη ξεκινάμε με το να έρθει η πρόκριση στο Top 16. Από εκεί και πέρα βλέπουμε. Δεν χρειάζεται να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα", συμπλήρωσε ο διεθνής μπασκετμπολίστας.