Ο Ομπράντοβιτς… πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τον Παναθηναϊκό!

Με το ίδιο... νόμισμα ξεπλήρωσε τον Παναθηναϊκό η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ για τη συντριβή της στο κλειστό του ΟΑΚΑ πριν από περίπου ένα μήνα, καθώς οι Τούρκοι επικράτησαν με το επιβλητικό 84-62 των “πρασίνων” και ουσιαστικά “κλείδωσαν” τη δεύτερη θέση του 3ου Ομίλου, αφού κάλυψαν και τη διαφορά των 18 πόντων με την οποία είχαν ηττηθεί στην Αθήνα.

Αν και στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς διατηρούσαν την επαφή τους με το σκορ, με το ημίχρονο να λήγει 36-32 υπέρ της Φενέρ, στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξέφυγε, και οι εμπνεύσεις του Σλότερ δεν ήταν αρκετές στον Παναθηναϊκό για να αποφύγει τη βαριά ήττα.

Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους ήταν ο Γκούντλοκ με 18 πόντους και ο Ερντέν με 14 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Βέλεσι πρόσθεσε ακόμα 12 πόντους. Για τον Παναθηναϊκό, ο μοναδικός παίκτης που έπιασε διψήφιο αριθμό πόντων ήταν ο Σλότερ, που σταμάτησε στους 20.

Παρά την ήττα, πάντως, οι “πράσινοι” δεν κινδυνεύουν να χάσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της Euroleague, αν και το γεγονός ότι δύσκολα θα τερματίσουν πλέον στη δεύτερη θέση σημαίνει ότι πιθανότατα θα έχουν έναν δύσκολο όμιλο.