Ολυμπιακός: Η Euroleague θα κρίνει την προαγωγή Τόμιτς!

Η ευκαιρία του Μίλαν Τόμιτς να γίνει πρώτος προπονητής στον Ολυμπιακό πλησιάζει.

Η γαλλική Στρασμπούρ δεν άφησε τον Βενσάν Κολέ να φύγει, παρά τις δύο επαφές που έκανε ο Ολυμπιακός για να διεκδικήσει λύση του συμβολαίου του και να πάρει τον Γάλλο στον Πειραιά.

Ο Κολέ ήθελε πολύ να καταλήξει στο λιμάνι αλλά η αρνητική απάντηση της Στρασμπούρ δεν άφησε -και δεν αφήνει- πολλά περιθώρια.

Η λύση ουδέν μονιμότερον του προσωρινού δεν είναι κάτι που συνηθίζουν οι ερυθρόλευκοι, όμως η ποιότητα της ομάδας του Πειραιά αρκεί και μόνη της για να φέρει τις νίκες στο ελληνικό πρωτάθλήμα και ιδιαίτερη βιασύνη δεν υπάρχει.

Στο πρώτο παιχνίδι της Euroleague για τη σεζόν, ο Ολυμπιακός παίζει με τη Βαλένθια στην Ισπανία και εκεί ο Τόμιτς θα κάνει πρόβα πρώτου προπονητή.

Πιθανότατα, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θα κρίνουν από εκείνο το ματς. Σε περίπτωση καλής εμφάνισης του Ολυμπιακού, ακόμη και με ήττα, θα κρατήσουν τον Τόμιτς της "σερβικής" σχολής, που ταιριάζει στο λιμάνι.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα γίνει μια δεύτερη προσπάθεια για τον Κρις Φλέμινγκ της Μπάμπεργκ, με τεράστια αλλαγή φιλοσοφίας, που -αναμένουν να λειτουργήσει και ως αγωνιστικό ηλεκτροσόκ.