Ολυμπιακός: Παίζει με Εφές, σκέφτεται Παναθηναϊκό

Μόνο τη νίκη θέλει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ, στην προσπάθεια που κάνει για πρόκριση στα προημιτελικά της Euroleague. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν μόνο τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν σε τροχιά πρόκρισης και παράλληλα, να ελπίζουν σε μια καλή διασταύρωση στην επόμενη φάση.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλουν να πανηγυρίσουν την τρίτη σερί τους νίκη στον όμιλο και να πάνε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Ο Έλληνας κόουτς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Επίσης, δεν υπολογίζει τον Τζαμάριο Μουν, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου του Top 16. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου και του Κώστα Βασιλειάδη, τονίζει πως ταξίδεψε στην Ελλάδα, χωρίς άγχος και πως θα προσπαθήσει να πάρει την τρίτη σερί της νίκη στη διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός έχει πανηγυρίσει 13 φορές τη νίκη κόντρα στην Εφές, σε σύνολο 26 αναμετρήσεων, μεταξύ των δυο ομάδων. Εντός έδρας, οι ερυθρόλευκοι έχουν οκτώ νίκες και πέντε ήττες από την τουρκική ομάδα. Την αναμέτρηση θα σφυρίξουν οι Αρτεάγκα (Ισπανία), Πέρεθ Πιθάρο (Ισπανία) και Γιούρας (Σερβία).

Πηγή: novasports.gr