Αυλαία για το Γιώργο Αμερικάνο

Ο Γιώργος Αμερικάνος οδηγήθηκε στην τελευταία κατοικία του στο κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου, με τον κόσμο που βρέθηκε στην εξόδιο ακολουθία να χειροκροτεί για τελευταία φορά μία μεγάλη προσωπικότητα του ελληνικού αθλητισμού. Στο τελευταίο «αντίο» στον «Παγκόσμιο» έδωσαν το «παρών» σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ, αλλά και εκπρόσωποι όλου του ελληνικού αθλητισμού. 

Μεταξύ άλλων από την Ένωση παραβρέθηκαν ο «ισχυρός άνδρας» της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, και οι Νεστορίδης, Στέλιος Μανωλάς, Πανταζής, Σιμυγδαλάς, Κοτσάτος, Ποδάρας, Πάντζας, Ανατολιωτάκης, Σταματιάδης, Καραφέσκος, Κακιούζης, Χατζής και Νίκος Στράτος. Επίσης, η ανδρική ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ μετέβη στο κοιμητήριο αμέσως μετά την προπόνηση της.

Το «παρών» έδωσαν ακόμη  ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Γιώργος Λιάνης, εκπρόσωποι της διοίκησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας/Νέας Χαλκηδόνας, Ευτυχία Αποστολάκη.

Στεφάνια, μεταξύ άλλων, απέστειλαν η ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Τρόντζος, ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Χατζής, ο Αδαμίδης, η ΕΟΚ, η ΚΑΕ Ηλυσιακός, ο σύνδεσμός Ελλήνων προπονητών, ο υπουργός Πολιτισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, ο Νίκος Γκάλης, ο Ιωνικός Ν.Φ. και η οικογένεια Ψωμιάδη.

 

πηγή: novasports.gr