Ντεμπουτάρει ο Γιορίς με Παναθηναϊκό

Ο 25χρονος τερματοφύλακας ήρθε από τη Λιόν έναντι 10 εκ. ευρώ και θα παίξει πρώτη φορά κόντρα στους πράσινους

Χωρίς τον βασικό της τερματοφύλακα ήρθε στην Αθήνα η Τότεναμ. Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας αποφάσισε να ξεκουράσει τον Αμερικανό Μπραντ Φρίντελ και να πάρει μαζί του τους Ούγκο Γιορίς και Κάρλο Κουντιτσίνι ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Συνεπώς, ο νεομεταγραφέντας Γάλλος γκολκίπερ Ούγκο Γιορίς είναι πολύ πιθανό να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τους "πετεινούς" στη δεύτερη αγωνιστική του δέκατου ομίλου του Europa League κόντρα στους πράσινους. Ο Γιορίς εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό της Τότεναμ την τελευταία ημέρα των μεταγραφών για την Ευρώπη (31 Αυγούστου 2012) έναντι τιμήματος 10 εκατομμυρίων ευρώ! Ωστόσο, ακόμη δεν έχει πάρει την ευκαιρία να αγωνιστεί από τον Πορτογάλο προπονητή του.

Κατά τα λοιπά, αλλαγές αναμένεται να έχει η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Βίλας-Μπόας απόψε στο Μαρούσι σε σχέση με το αρχικό σχήμα της νίκης με 3-2 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Old Trafford. Οι "πετεινοί" δε θα έχουν τους τραυματίες Αντεμπαγιόρ, Λίβερμορ, Καμπούλ, Νόιτον, Πάρκετ και Ασού-Εκοττό στην αποστολή. Στην ενδεκάδα αναμένεται να δούμε τους Ντεμπελέ, Ντέμπσι, Σάντρο και Τάουνσεντ.